Bikerdudes.no og Motorsykkelsiden.no slår seg sammen og blir en sterk aktør

 

 

NYHETER TIL MC FOLKET

 

Bikerdudes.no og Motorsykkelsiden. no slår seg sammen og blir en sterk formidler av MC nyheter og tester av motorsykler og utstyr. Redaktøren i Bikerdudes.no, Ole-Andreas Isdahl går inn i redaksjonen til Motorsykkelsiden.no får å bistå med innholdsproduksjon og tester av motorsykler. Han avslutter dermed sitt arbeid med Bikerdudes.no. Jeanett Larsen og Morten Onsvåg fortsetter sitt arbeid som administrator av Motorsykkelsiden.no og Motorsykkelistenes Facebookside.

 

Dette blir et slagkraftig team med en stor kontaktflate og som vil publisere redaksjonelt stoff og tester av motorsykler til ca 42 000 førere landet rundt. Vi er helt sikre på at vi blir en sterk og tydelig formidlingskanal sier Ole-Andreas Isdahl som tilføyer at sammenslåingen er noe absolutt alle vinner på.

 

Arbeidet starter umiddelbart og neste test av Harley Davidson FXDR vil derfor bli publisert på Motorsykkelsiden.no. Annonsering av testene og andre nyheter vil bli distribuert på Motorsykkelistenes Facebookside med linker til artiklene.

 

Det vellykkede Straand treffet i i Telemark og Bikers "goodwill weekend" 16-18 november vil derfor bli administrert og videreført av Motorsykkelsiden.no.Vi ønsker gamle og nye lesere velkommen til en revitalisert og mere aktiv nettside og oppfordrer alle aktører i MC bransjen til bruke oss som formidlingskanal. Vi gleder oss til en spennende tid med formidling av mye spennende MC stoff.

 

Heretter publiseres alt på Motorsykkelsiden.no

 

 

Bikerdudes.no og Motorsykkelsiden.no


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts:

Bikerdudes.no og Motorsykkelsiden.no slår seg sammen og blir en sterk aktør

October 16, 2018

Bikers "goodwill weekend" - 2019 nyhetene presenteres i Vrådal 16-18 november

October 9, 2018

Suzuki SV 650 - Et lite eventyr av en motorsykkel - Uventet sjarmerende

October 2, 2018

1/17
Please reload

Biker Dudes |  Norge |  Tlf 92 35 96 61 © 2017. Webdesign by Rikke

Biker Dudes

Biker Dudes gjør tester av motorsykler og gir råd til hverdagsmotorsyklisten.