Bikers "goodwill weekend" - 2019 nyhetene presenteres i Vrådal 16-18 november

Nyhetsoppdatering fra «EICMA» og «Intermot» helgen 16.-18. november

Foto: BMW

“Bikers Goodwill» weekend og MC-julebord 16 - 18 november 2018:

For første gang i Norge inviteres alle MC-entusiaster med følge til «Bikers Goodwill» weekend og julebord med slipp av MC-nyhetene for 2019.

For påmelding: straand@choice.no eller telefon 35 06 90 00

Foto: KTM

Det blir en hyggelig anledning til å ta med din ledsager og opparbeide «goodwill» til 2019 sesongen, det vil du trenge. Ut over sosialt samvær blir det paneldebatt med de største forhandlerne som uken før har fått informasjon om nyhetene fra «EICMA messen» i Milano i Italia og «Intermot» i Köln i Tyskland, før vi avslutter kvelden med en god middag og sosialt samvær.

Foto: Yamaha Motorcycles

De færreste har råd og tid til å reise til de store og viktige internasjonale motorsykkelmessene og vi er derfor svært glade for at vi kan dele denne informasjonen så kort tid etter messen.

Foto: Husqvarna

I tillegg til å ha med siste nyheter fra «EICMA-messen» som bare er ferdig noen dager før, vil vi på arrangementet 16.-18. november også ha med nyheter fra MC-messen «Intermot» i Køln tidligere i høst. På lørdag formiddag blir det foredrag om trafikksikkerhet og utstilling av noen av 2019 modellene!

Foto: BMW

Velkommen til årets Bikers Goodwill & Christmas Dinner på Straand Hotel i Vrådal i Telemark, Norges motorsykkel tur hotell, vi håper at så mange som mulig tar turen opp for å ta del i nyhetskavalkaden.

Foto: Moto Guzzi

Tidligere i høst samlet vi over 400 besøkende MC-entusiaster på Straand Hotel i forbindelse med det første «Straand Treffet 2018». Her hadde vi med NMCU og de fleste kjente motorsykkelmerkene i Norge: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph og Yamaha. På julebordet vil du møte mange av de samme aktørene og igjen få muligheten til å bli oppdatert. Videre vil din ledsager og partner kunne bli bedre kjent med det flotte miljøet. Dette vil være det første julearangementet i Norge med fokus på MC, trafikksikkerhet og bransjenyheter.

Foto: BMW

Vi har tradisjon for å skape hyggelige weekender og samlinger på hotellet, sier Sigmund Straandsom er adm. direktør og 5. generasjon driver av Straand Hotel i Vrådal. Hotellet har sin historie tilbake til 1864. Den gangen brukte man hest og kjerre for å komme seg frem. I dag er det flotte svingete veier som passer ypperlig for motorsykkel og bil hele veien opp til Vrådal, sier Sigmund Straand.

Foto: Yamaha Motorcycles

Program for helgen 16.-18. november:

Fredag:

Kl. 17.00 – 19.00 Ankomst og eget program

Kl. 20.00 Mingling og samling i baren på Straand Hotel

Lørdag:

Alt 1: Eget program - Vandring i fjellet, turer i terrenget, avkobling i bassenget, massasje m.m. Alt 2: Kl. 09.00 med retur til kl. 12.00 - Hotellet setter opp buss til Z museum i Treungen, en vandring gjennom tidsepokene og utforske dine forfedres tidsalder på en måte du sjelden har sett maken til. Påmelding ved booking eller ankomst til hotellet.

Kl. 12.00 Lunsj

Kl. 16.00 Utstilling av 2019 MC modeller og foredrag i Vrådalssalen

Kl. 19.30 Aperitiff

Kl. 20.00 Julemiddag

Søndag Eget program

Foto: Yamaha Motorcycles

For påmelding: straand@choice.no eller telefon 35 06 90 00

God weekend- og julebordspris

Fredag til søndag i dobbeltrom, overnatting inkludert enkel middag fredag, frokost og stort julebord lørdag samt frokost søndag fra kr. 2.130,- pr person i dobbeltrom.

Lørdag til søndag i dobbeltrom, overnatting inkludert stort julebord lørdag, frokost søndag. Fra kr. 1.280,- pr. pers. i dobbeltrom

Tillegg for lunsj: Kr 245 pr pers. pr lunsj.

Adresse: Straand Hotel, Kviteseidvegen 1698, 3853 Vrådal. www.straand.no Du finner enkelt frem til Straand Hotel ved å se våre kjøreruter på www.straand.no

For ytterligere informasjon:

Sigmund Straand, adm. direktør, Straand Hotel, mobil 900 57 711, e-post: sigmund.straand@choice.no

Ole-Andreas Isdahl, redaktør, Bikerdudes.no, mobil 923 59 661 og e-post: ole.andreas.isdahl@gmail.com

Bjørn Richard Johansen, styremedlem i Straand Hotel og pressekontakt for arrangementet, mobil 47 800 100 og e-post: brj@firsthouse.no

Velkommen til oss

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: