Straand treffet ble en kanon-suksess


Helgens Straand treff i Vrådal ble en braksuksess med ca 400 hotellgjester og dagsbesøkende. Det ble gjennomført ca 430 prøvekjøringer på 30 minutter hver, dette tilsvarer i overkant av 12000 kjørte km eller 205 timer med kjøring.

Bikerdudene storkosa seg og ga tydelig uttrykk for at dette var stas.

En viktig del av Straand Treffets program er kunnskapsdelen hvor viktig deling av læring og utvikling av førernes kompetanse står sentralt. NMCU og MC forum Telemark hold flotte miniforedrag i tillegg til en egen paneldebatt med alle forhandlerne. Under paneldebatten oppsummerte vi sesongen og henta ut litt sladder om nyhetene som kommer i 2019.

Under paneldebatten satt førerne blant 34 flotte maskiner i reneste Top-Gear stil og dette skapte veldig god stemning i salen.

Even Wøllo ble så forelsket i Kawasaki H2 SX at han nektet å innta stolen som alle andre og forlangte å få sitte på sykkelen under paneldebatten.

Bikerdudes har nå kjørt og publisert ca 90 tester og delte ut prisen for årets overraskelse som i år ble tildelt BMW G 310 GS. Prisen ble overrakt MC Oslo og Speed Motorsenter som har levert test og utstillingssykkel.

Ca 400 personer fant veien til solfylte Vrådal denne lørdagen og maskinene kunne inspiseres inne på hotellet og prøvekjøres ute.

Odd Aarhus Fra Speed Motorcenter og Steinar Tullut fra Asker MC jobba knallhardt for å følge opp alle kundene. Yamaha stilte med en stor portefølje og var veldig populær blant førerne.

Folk kom langveisfra for å delta på Straand treffet og disse veldig blide brødrene fra Bergen bidro til å løfte humøret på plassen. Herlige typer =0)

I Vrådal ble det knyttet nye vennskap og kontakter og grunnlaget for videreføringen i 2019 ble lagt. Bjørn Richard Johansen og Geir Arnestad fra AMD Motorsykler har sammen med hele arrangør teamet lagt et kjempebra grunnlag for en enda større suksess i 2019. Dette treffet må du ikke gå glipp av og vi kommer ganske snart til å informere om hvilken helg du bør sette av.

God stemning blant førerne som hadde mye fint utstyr å velge mellom, det hjelper på humøret.

Mange i bransjen er bekymret for rekrutteringen av nye førere men Straand treffet viser helt klart at vi er på rett vei, dette var yngstemann på treffet og han tok dette svært alvorlig.

Vi har gjennomgående fått fantastisk gode tilbakemeldinger fra deltakerne som likte seg på Straand hotel og programmet vi hadde laget. Neste år regner vi med at dette blir enda større og vi skal gjøre vårt beste for at 2019 treffet skal bli en enda flottere opplevelse for dere alle.

Det ble gjort flere gode handler gjennom helgen og mye tyder på at flere kommer til å følge opp i uken som kommer, det gleder oss.

Takk til alle som kom og bidro til at dette ble en helt fantastisk helg.

Arrangementskomiteen på vegne av Straand familien og Straand hotel

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: