Stor interesse for Straand treffet i helgen

21 - 23 september i Vrådal

Straand treffet 2018 med ca 100 deltakere og mange dagsbesøkende det første året:

Fokus blir trafikksikkerhet, prøvekjøring av de nyeste modellene i markedet og gode kjøreopplevelser.

Pressemeldingen

Straand treffet 2018 med opp mot 100 deltakere det første året: Fokus blir trafikksikkerhet, test av moderne motorsykler og gode kjøreopplevelser 20. september 2018 – For første gang i Norge arrangeres det «sesong-boost» for MC førere, forhandlere og viktige MC aktører på Straand Hotel i Vrådal i Telemark fra fredag 21. til søndag 23. september. Det forventes nærmere 100 MC kjørere, entusiaster og interesserte MC-gjester på Straand Hotel denne helgen. Disse får mulighet til å prøvekjøre 34 helt nye motorsykler som er fraktet opp til Vrådal i Telemark.

Straand Hotel, som har som målsetning å bli Norges beste tur hotell for MC-interesserte, står bak arrangementet i samarbeid med de ledende importørene,Bikerdudes.no,Motorsykkelsiden.no, Motorsyklistenes Facebookside med flere. Noen av motorsykkelmerkene som vil være tilstede er: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, MV Augusta, Suzuki, Triumph og Yamaha.

– Det er første året vi arrangerer «Straand Treffet» og vi er utrolig glad for den store interessen samlingen har fått, sier Sigmund Straandsom er adm. direktør og 5. generasjon driver av Straand Hotel i Vrådal. Hotellet har sin historie tilbake til 1864. Den gangen brukte man hest og kjerre for å komme seg frem. I dag er det flotte svingete veier som passer ypperlig for motorsykkel og bil hele veien opp til Vrådal. Videre er det nydelige veier i Kviteseid og i våre nabokommuner, sier Sigmund Straand.

– Jeg gleder meg virkelig til å få æren av å åpne dette første store arrangementet av sitt slag for MC-aktørene i Norge. Det er virkelig morsomt at det har blitt lagt til Vrådal midt i hjertet av våre flotte veier og natur her i Telemark, sier fylkesordfører Sven Tore Løkslidi Telemark. Vi i Telemark fylkeskommune eier blant annet 1.900 kilometer med gode MC veier i fylket og jeg vet fra samtaler med motorsyklister at det rett og slett er fantastisk å kjøre tur i Telemark. Arrangementet blir åpnet av fylkesordfører Sven Tore Løkslid i Telemark kl. 19.00 fredag ettermiddag.

– Jeg kjører en 2003 modell Kawasaki 800 classic selv og gleder meg utrolig til helgens arrangement, sier ordfører Tarjei Gjelstadi Kviteseid kommune. Det skal bli spennende å se på og kanskje også prøve noen av de mange flotte motorsyklene som kommer til Vrådal i helgen. De 34 nye syklene med sine mange testførere kommer garantert til å stortrives på veiene våre, sier Tarjei Gjelstad. Jeg er også utrolig glad for at arrangørene har stort fokus på trafikksikkerhet og sikker kjøring. Det er viktig.

– I år har vi virkelig fått gjennombrudd for vår plan om å skape landets beste MC-tur hotell her midt i indrefileten av Telemark. Vi er det første hotellet i Norge som har startet med å skreddersy et tilbud til den voksende gruppen av motorsykkelturister. Dette er en stor målgruppe av gjester i alderen fra 40-70 år, som liker å ha gode natur- og turopplevelser på motorsykkel. De som kjører motorsykkel er opptatt av å ha gode veier, med flotte svinger og stigninger. Videre har de med seg lite bagasje på sykkelen slik at gjestene må ha god service, god mat og drikke fra hotellet, sier Sigmund Straand.

- På Straand Treffet 2018 vil de besøkende kunne få siste informasjon om MC-nyheter for 2019 sesongen og prøve 2018/2019 modellene. Videre høre annet spennende nytt for MC-entusiaster.

- Straand familien har latt seg inspirere av de mange hundre motorsykkelgjestene vi har årlig og har i de to siste årene invitert MC-klubber til idedugnad og workshop i starten av mai måned. En av de ideene som kom opp på idemøtet i mai i år var å invitere MC interesserte og MC bransjen til et høsttreff hvor man bl.a. får prøve nye MC-er og hørt interessante foredrag, kjøre tur med mer. Nå er vi i gang og gleder oss til arrangementet, sier Sigmund Straand. MC veiene for å kjøre til hotellet finner du nederst på denne siden/linken: www.straand.no– «Veibeskrivelse».

På treffet vil deltakerne kunne:

- Prøvekjøring av motorsykler på lørdag. Mange merker og modeller. I alt 34 nye sykler er med for at deltakere og gjester skal kunne teste ulike modeller

- Høre spennende miniforedrag om trafikksikkerhet, kjøreegenskaper, nye sykler og eknologi. Videre høre om såkalt «tuning» av motorsykler for hverdagsmotorsykkelisten

- Mulig å gjøre en god handel av demosykler

- Få tilgang til bransjens fagfolk og entusiaster

- Høre foredrag om utviklingstrekk, salgstall og annet fra bl.a. NMCU, Norges Motorsykkel Union

- Få et hyggelig opphold ved Straand Hotel i Telemark og en flott kjøretur opp til hotellet og i indrefileten av veier rundt i Vest-Telemark

For ytterligere informasjon:

Sigmund Straand, adm. direktør, Straand Hotel, mobil 900 57 711, e-post: sigmund.straand@choice.no

Ole-Andreas Isdahl, redaktør, Bikerdudes.no, mobil 923 59 661 og e-post: ole.andreas.isdahl@gmail.com

Sven Tore Løkslid, fylkesordfører i Telemark, mobil 976 98 619, e-post: sven.tore.lokslid@t-fk.no

Tarjei Gjelstad, ordfører i Kviteseid, mobil 952 41 315 og e-post: Tarjei.Gjelstad@kviteseid.kommune.no

Bjørn Richard Johansen, styremedlem i Straand Hotel og pressekontakt for arrangementet, mobil 47 800 100 og e-post: brj@firsthouse.no

Velkommen til oss

Sigmund Straand

Direktør og 5. generasjon

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: