Cross Centeret Snellingen stiller med MV Agusta og Suzuki

https://snellingen.no

Cross Senteret Snellingen stiller med spennende og fantastisk morsomme modeller fra MV Agusta og Suzuki.

MV Agusta Turisomo Lusso er en fantastisk morsom sportstourer som leverer euforiske kjøreopplevelser. Dette er Italiensk, det er sexy, det er vakkert det er håndverk på sitt beste og det ikke minst vanvittig morsomt.

Dette er for deg som ønsker å eie en spesiell sykkel som ikke alle har og som setter krav til ytelse og enestående kjøreegenskaper.

Suzuki sin råtass GSX - R 1000 vil også være tilgjengelig og kan prøvekjøres av erfarne førere. Dette er MC verdenens formel 1 versjon som har fantastiske kjøreegenskaper. En opplevelse å kjøre men en maskin som må styres av kloke hoder.

Suzuki SV 650 er en fantastisk god og lettkjørt innstegsmodell som byr på ufattelig mye kjøreglede for under 100 000 kroner. Her får du virkelig mye motorsykkel og kjøreglede for pengene og du kan selv prøve den i Vrådal.

Reservedelskatalogen er stor og du kan lett personifisere din egen SV 650.

Snellingen har hatt stor suksess med sin Snellingen Edition av GSX-S 750. Dette er en fantastisk bra og morsom motorsykkel som virkelig leverer på alle punkt. Den er nydelig å kjøre og har et stort bruksområde. Dette er en festlig hverdagskompis som kan brukes til terapi-turer og touring. Dette er materiell som er av det særdeles driftssikre slaget og levrer i tillegg en herlig "fun-factor" som henter fram smilet. Sykkelen er veldig lett å håndtere og særdeles sportslig.

Dette må prøves.

Vel møtt i på Straand Treffet.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: