StraandTreffet i Vrådal nærmer seg 21-23 September i Telemark

Vi nærmer oss den store sesongavslutningen ved Straand Hotel i Vraådel 21 - 23 september. Vi skal ha med nesten 30 motorsykler som kan prøvekjøres lørdag og har ellers et spennende program men miniforedrag og paneldebatter med forhandlerne fredag og lørdag. Vi tar sikte pågå få hentet ut litt "news" hva angår 2019 modellene.

BMW, Suzuki, MV Agusta, Kavasaki, Yamaha, KTM og Triumph oh Honda vil være representert og med mange modeller.

For flere detaljer se egne artikkel på denne siden.

Påmelding kan gjøres direkte til Straand hotel i Vrådal.

MC avisa, NMCU, Bike, Motorsykkelistenes Facebookside, motorsykkelsiden.no og MC Forum Telemark kommer i tillegg til forhandlerne og mange kjente MC personligheter. Tidligere Europamester Helge Spjeldnes vil være der med sin Yamaha R1 som brukes i inneværende sesong og vil svare på alle typer spørsmål.

Meld deg på, dette blir både morsomt og hyggelig.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: