Klev Tuning bygger spenning med teknologi og nye "gadgets" - dette går fælt!

http://klevtuning.no

Det umulige er nå mulig! Nå kan du faktisk jazze opp din gamle sykkel og gjøre den til en skreddersydd gatebølle som garantert får kompisene dine til å formelig deppe ut av lyskryssene!

Klev Tuning kan med bruk av ny kunnskap, teknologi og erfaring systematisk oppgradere alle deler av maskinen din og ikke bare personifisere den, neida det blir omgjort til en furie som vil gi deg helt nye kjøreopplevelser.

Bruk av flotte komponenter og ny programvare laget for din maskin gjør den helt spesiell.

I dette tilfellet ønsket eieren av denne sykkelen å lage en maskin som matcher effekten og kreftene til en mappet Yamaha R1, det er ikke småtteri skal vite! Det betyr bruk av nye komponenter av svært høy kvalitet.

På denne arbeidsordre stor det derfor:

- montering av slip-on

- fjerning av katalysator

- mapping av motor

- montering av Bonamici forhvilersett

- montering av crash deksler i cnc frest aluminium

- montering av quickshifter og blipper

- launch control

- engine warm-up (gasser av seg selv til den når 60 grader)

Engine warm-up bryter i rødt

Eieren av denne kule og gule bølla ønsker utvilsomt å eie an spesiell maskin som ikke lar seg tukte så lett og skal vi tro tallene fra testbenken til Klev Tuning så har han fått nettopp det! 6 hk ekstra og ytterligere 2 Nm på en maskin som før tuningen hadde power/vekt ratio større enn 1! Da må du holde på hatten.......

Espen Klev forteller at slike oppdrag kommer oftere og oftere nå, i år har ca 10 kunder brukt muligheten til å tilpasse og forbedre kapasitetene på egen maskin. Nå er det umulige mulig og dette kan til og med bli billigere enn å kjøpe en ny som effektmessig kanskje ikke kommer i nærheten av slike ytelser allikevel.

Ta turen til trollmannen Klev så får du raskt oversikt over hva du kan gjøre med din maskin. Sykler helt tilbake til 2006 har normalt god effekt av tilsvarende øvelser og uten at det er skadelig på noen måte. Her ryddes det hovedsakelig opp i enten for fete eller for magre blandinger i hele turtallsregisteret og det har motoren bare godt av.

Det er noe å tenke på til vinteren det, hva?

<

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: