Straand treffet - Kom til Vrådal og prøv Kawasaki porteføljen - den løfter på hatten

https://monsterbike.no

Da har vi kommet til neste presentasjon av merkepresentasjon til Dtraand treffet i Vrådal 21 - 23 september.

Monsterbike tar med seg deler av Kawasaki porteføljen til Straand Treffet. Her vil det bli mulig å gjøre en skikkelig god handel og vi viser forøvrig til Monsterbike sine høsttilbud som ble presentert ifm demo-dagene sist helg. For mere informasjon om pris og detaljer se link til hjemmesiden over dette bildet.

Monsterbike og Torgeir Jahren stiller med flere Kawasaki og Aprilia Dorsoduro

Torgeir Jahren er fortsatt ung men har allikevel rukket å bli en old-timer i bransjen. Torgeir har lang erfaring i MC bransjen og er opprinnelig utdannet mekaniker. Torgeir vet derfor hva han snakker om og er veldig kunnskapsrik.

Torgeir leder Monsterbike i drammen som etter hvert har blitt en stor og viktig aktør. Monsterbike forhandler Kawasaki, Aprilia, Honda og Suzuki men vi i denne sammenhengen vise fram Kawasaki og Aprilia Dorsoduro. Så vil andre vise frem Honda og Suzuki.

Kawasaki porteføljen

Kawasaki Z 900 er en liten og tett streetfighter som leverer spreke 125 hk og 98,5 Nm. Z 900 har en glimrende og leken, har en lav vekt og en oppreist sittestilling. En svingenes herre som leverer en svært høy "fun-factor" og ditto glede i hverdagen. Dette er det kjempemorsomt maskin å kjøre, og nå får du muligheten i de herlige Vrådal svingene er det bare å prøve dette. En utrolig festlig maskin.

Kawasaki ZX 10 R SE er en reinspikka og fullblods racingsykkel og henvender seg til de som er glade i fart og svinger. Maskinen leverer 204 hk og 114 Nm på bakhjulet hvilket er i overkant av hva man kan håndtere i gata. Detter er utvilsomt en av verdens raskeste og beste racing maskiner som fortrinnsvis skal hvile i erfarne hender. Dette er for viderekomne og bruk krever klokskap og erfaring, men du verden så morsomt. Heldigvis har du en hel instruksjonsbok full av førerstøttesystemer som du nok trenger for å håndtere kreftene, for det er det mye av her. Her suser du over vekt/kraft ratio større enn 1/1 ! Da er du i en klasse hvor du skal vite hva du driver med, ihvertfall dersom du opererer på vei.

Kawasaki Z 1000 SX har fått noen år på baken nå og har vært gjennom noen oppgraderinger på bakgrunn av erfaring og læring. Dette er en perfeksjonist av en motorsykkel som har noen av det beste kjøreegenskapene du kan tenke deg. Maskinen leverer 142 hk og 111 Nm, og svinger bedre enn en alpinist i verdenstoppen . Z 1000 SX skiller seg ut med en enestående ergonomi, gode lastemuligheter og er derfor svært godt egnet til touring også. De sportslige kapasitetene er upåklagelige og og det kan derfor være vanskelig å være fornuftig! Nydelig og jevne motorgange, som de fleste Kawasakier og bare deilig å kjøre.

Kawasaki Versys 1000 GT fik en svært vellykket ansiktsløftning i 2017 og har etter hvert blitt en svært vellykket sportstourer som dekker et svært bruksområde fra hverdag og terapiturer til touring. Maskinen leverer 120 hk og sterke 102 Nm hvilket gir sykkelen det spillerommet den trenger. Versys 1000 har en fantastisk god ergonomi og er herlig å kjøre. Den kan rett og slett bare være komfortabel, eller den kan ved hjelp av gassrulla raskt gjøres om til en "furie" som tvinger frem smilet. Stor lastekapasitet, effektive førerstøttesystemet og den svinger svært godt med sine 17 tommer store hjul. Dette er en maskin som kanskje ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener av så mange årsaker. Virekelig verdt å bli kjent med.

Kawasaki Vulcan S (under) er en kul og veldig hyggelig cruiser som ikke er så tung som mange andre cruisere. Sykkelen er svært så hyggelig å kjøre og veier kjøreklar 229 kg. Du får en ny Vulcan for rett over 100.000 kroner og maskinen leverer 61 hk og sterke 63 Nm, et har derfor et godt dreiemoment. Sykkelen har en svært behagelig sittestilling, et bredt styre og et sete som gir god støte under lenger turer. Du kan velge et såkalt lett touring kit som omfatter sidevesker og vindskjerm som vil gjøre det fult mulig å "glide rundt" i norges land. Vulcan har solgt godt og fenger mange, rett og slett kul.

Kawasaki Z650 A2

Kavasaki Z 650 A2 (bilde under) er en flott A2 sykkel som fenger mange førere som ønsker seg en lett og økonomiske A2 sykkel til pendling eller hverdagsbruk. Dette segmentet har fått større interesse på grunn av økte avgifter og kortere reisetid til og fra jobb. Disse syklene er prisgunstige, driftssikre, effektiv og morsomme å kjøre og får derfor et stadig voksende publikum.

Kawasaki H2 SX SE representerer det heftigste innen touring. Maskinen leverer imponerende 200 hk og hele 137,5 Nm og er superrask og kraftig. H2 SX kommer med gode lasteløsninger og er derfor bygget for "aktiv touring". Listen av førerstøttesystemet er lang og morsom og byr på elektroniske hjelpemidler vi ikke ser på andre sykler. H2 SX har et godt utstyret TFT instrument som ytterligere løfter kjøreopplevelsen. Dette kom dessverre ikke så mange sykler til det norske markedet i år og sykkelen har derfor vært vanskelig å få tak i.

Kawasakin Ninja 650 er en nydelig motorsykkel som appellerer til yngre som eldre førere. Maskinen er har en fin sittehøyde på 79 cm, leverer 68 hk og 66 Nm og har en kjøreklar vekt på lave 193 kg. Ninja er derfor på alle måter festlig, kul og dekker et stort bruksområde fra forfengelighet til sport og landeveisturer. Ninja 650 er også fordelaktig i anskaffelse og leverer derfor mye kjøreglede for penge. Sittestillingen er relativt oppreist men sportslig og kåpeseksjonen som ikke er så alt for stor og dominerende gir god vindbeskyttelse. En veldig bra innstegsmodell til sport og touring.

Dersom det blir endringer i presentasjonsprogrammet i Vrådal vil de aktuelle syklene bli fjernet fra denne artikkelen, så bare følg med her eller ring oss på 92 35 96 61 så strekker vi oss langt for at du skal få kjøre det du er interessert i.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: