Demo-dager hos Monsterbike i Drammen - Nå kan du gjøre en kjempebra handel!


16 - 18 august arrangerer Monsterbike demo-dager i egne lokaler utenfor Drammen. Importørene stiller som vanlig opp med mye maskineri og du kan velge og vrake mellom Aprilia, Honda, Kawasaki og Suzuki.

Denne helgen har Monsterbike "linet" opp et godt 20 talls sykler som kan prøvekjøres. Her finner du populære A2 maskiner og tyngre sykler opp til premium segmentet.

Tiden er inne for å gjøre en god deal!

Monsterbike har satt ned prisen på mange av de nye syklene og du kan nå spare mellom 5 og 10 000 kroner på følgende modeller:

Kawasaki Z 900 RS

Kawasaki Ninja 650

Kawasaki Z 650

Kawasaki Ninja 400

Kawasaki Versys X 300

Aprilia RSV 4 RF

Aprilia Tuono 1100 Factory

Aprilia RV4 125

Suzuki GSX S 750

Suzuki R 125

Suzuki S 125

Tilbudene er mange og du finner alle på https://monsterbike.no og på Finn.no

Du vil også finne gode tilbud på klære og kjøreutstyr.

Sindre fra Kongsberg er 9 år gammel og stilte tidlig med pappa for å prøve ny sykkel. Sindre planlegger egen MC karriere og har allerede kjøpt riktig og god sikkerhetsbekledning fra Bull Fighter. Bra at du passer på egen sikkerhet Sindre, det liker vi i Bikerdudes.

Petter Madsen gliste fra øre til øre etter retur på nye Honda Gold Wing. Petter mener at dette er den ultimate tohjulingen og har allerede bestemt seg for å anskaffe en slik, spørsmålet er foreløpig bare når det skal skje!

Aprilia entusiastene kan glede seg over at båre RSV-4 og Tuono er tilgjengelig og touring folket kan velge å vrake i Kawasakier, Honda Africa Twin Suzuki V strom 1000, eller Aprilia Caponord.

Folk er allerede igang med prøvekjøring og koser seg så med det. Skal vi tro YR.no så blir været bra, kun avbrutt av et lite regnskyll fredag ettermiddag. Vi tenker positivt og regner med at det faktiske været blir mye bedre det YR melder, så ta turen til Monsterbike du, nå kan du virkelig gjøre en god handel.

Enjoy

,

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: