News update - Strand treffet i Vrådal 21-23 September - BMW porteføljen kommer

https://www.mcoslo.no

Foto: BMW Motorad

Vi fortsetter presentasjonen av forhandlerne og merkene som vil være tilgjengelig for prøvekjøring under Strand treffet i Vrådal/Telemark 21-23 September.

MC Oslo er en av Norges største forhandlere og selger både BMW, Honda og Suzuki i tillegg til de mest kjente moped og scootermerkene. MC Oslo har en av Norges desidert største MC butikker på Alnabru i Oslo og huser daglig MC entusiaster av alle slag, dette er et møtested. MC Oslo styres av MC nestor

Kåre Vaskinn og et svært erfarent team innen salg og ettermarked. Vi er fantastisk glad for at MC Oslo stiller med fire sykler fra BMW under Straand treffet til stor glede for alle som velger å reise til Vrådal.

Vi skal nedenfor presentere hvilke BMW maskiner vi kan prøvekjøre der:

BMW R 1200 GS Adventure

R 1200 GS Adventure vil være tilgjengelig for prøvekjøring under Strand treffet. Denne maskinen er tuftet på GS 1200 plattformen men går så definitivt lengere og blir liggende i kategorien for såkalte "super adventures". Maskinen kommer i en veiversjon og en offroadversjon. Med sin styrevinkel på 24,5 grader er maskinen temmelig lettstyrt og manøvreringsdyktige og det er alltid fascinerende å se hvor lett erfarne førere "danser" med denne store maskinen.

BMW R 1200 GS Adventure er spekket med topp komponenter og en motor som virkelig understøtter konseptet. Maskinen har blitt svært populære og har en egen menighet som ikke vil eller kan kjøre noe annet, de er frelst.

Maskinen har en fantastisk ergonomi og leverer ellers gode 125 hk og 125 Nm. Maskinen drives av en kardang som gjør den mindre sårbar og ikke minst enkel å vedlikeholde i hverdagen og på tur. Du kan velge å vrake i mange forskjellige utstyrspakker og ellers storkose deg med en lang liste av ekstrautstyr.

Et 19 tommer stort forhjul og et 17 tommer stort hjul bak sikrer sammen med de langbente demperne og den spesielle paraleveren topp kjøreegenskaper. Litt avhengig av lommebokens størrelse og utholdenhet kan du velge mellom mange versjoner. Vi vet at mange har denne maskinen øverst på ønskelista og håper at så mange som mulig tar turen til Vrådal for å kjøre og lære mere om superkjempen i Vrådal 21 - 23 september.

Touring legenden BMW GS 1200

MC Oslo stiller også med touring legenden 1200 GS som har logget et ukjent antall oppgraderinger og forbedringer siden den kom i 2004. Den erstattet da GS 1150 som er litt tyngere og svakere i ytelse. Men det skal ikke stikkes under en stol an mange fortsatt kjører denne modellen og elsker nettopp den.

Dagens model har fått flere og bedre førerstøttesystemer og du kan blant annet få quickshifter. GS 1200 byr på en enestående ergonomi og en kjørekomfort som tar deg rett inn på første klasse blant fiffen. Med en styrevinkel på 25,5 grader er den litt mere tilpasser touring og hastighet (sammenlignet med 1200 Adventure sine 24,5 grader).

GS 1200 har til tross for sin størrelse fine metriske mål med en totalvekt (våt) på 244 kg, et herlig bredt styre på 953 mm, en akselavstand på 1507 mm og en lengde på 2207 mm. Maskinen leverer 125 hk og imponerende 125 Nm, nok krefter til å håndtere det aller meste.

Her opplever du kraft, kvalitet og sving glede til toner fra en modernisert boksermotor.

Kom til Vrådal og prøvekjør gjerne begge modellene på herlige svinger og god vei, GS 1200 trenger nær sagt ikke vei og fungerer like godt over alt.

BMW R Nine T Racer - "Style in the fast lane"

Retro og cafe segmentet er voksende og mange av merkene har forsøkt å utvikle modeller som skal ta oss tilbake til 1970 tallets nostalgi. BMW var tidlig ute med Nine T konseptet som ble introdusert i 2014 og har senere fulgt opp med nye versjoner av denne.

BMW R Nine T Racer er et resultat av denne satsningen og BMW sier selv at denne sykkelen skal ta oss tilbake til datidens legendariske superbikes. De sier også at denne maskinen ikke skal representere retro romantikk, men heller gi føreren en mulighet til å personifisere sin egen sykkel med BMW sin inivative teknologi og kvalitet. Det tror vi på.

Designet er sportslig, særegent og elegant med den kule halvkåpen og clip-on styret som gir en sportslig kjøreposisjon. Sitat BMW - du kjører som du sitter. Sykkelen har en akselavstand på 1491 mm og en maskin som leverer 110 hk og hele 112 NM, slikt blir det moro av.

BMW R Nine T Racer er utrolig festlig å kjøre og gir en fantastisk fin opplevelse av sportslig kvalitet som er representativt for BMW sitt DNA. Vi vil publisere en egent test av denne maskinen om en ukes tid.

BMW S 1000 R - frekkest i gata

BMW S 1000 R ligger i roadster segmentet og ble lansert i 2014. Den har senere blitt oppdatert med nyere førerstøttesystemer som du virkelig trenger når du slipper ut 165 hk og 112 Nm. Her er det quickshifter og blipper som tillater at du slipper på kraft og hastighet parallelt med økende pulsslag og et skikkelig adrenalin-kick. Her må man bruke hodet!

Herlig sittestilling, bredt styre på 845 mm, setehøyde på fine 820 mm og en god utsparing i tanken til bena, akselavstand på 1422 mm, dempere og bremser av topp kvalitet på en ramme og svingarm som er hentet fra BMW R 1000 RR taler skik klare språk, "this oss great fun".

Med tilgjengelige førerstøttesystemer kan faktisk S 1000 R kjøres av alle, nye som erfarne førere og man har virkelig noe å vokse med. Vekten er på lave 207 kg ferdig tanket, viktig for sykkelens svært gode mobilitet i sving. Her er alt perfekt så resten av jobben er din, dette dreier seg om å beherske og leke med grensesnittet "mann maskin".

Sykkelens design er heftig, sportslig og definerer klart og tydelig hvem du er i gata.

Vi håper at du tar deg tid til å bli med oss til Vrådal i september. Her kan du prøvekjøre BMW, snakke med likesinnede og lære mye nytt fra svært erfarne MC folk. Book deg inn på Straand Hotel Vrådal for en herlig MC helg.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: