News Update -Straand treffet i Vrådal 21-23 September

https://straand.no

http://www.amdmotorsykler.com

I ukene som kommer vil vi presentere forhandlerne og modellutvalget som vil være tilgjengelig for prøvekjøring under Strand-treffet i Vrådal 21 - 23 september. Svært mange og populære modeller vil være tilgjengelig og så håper at vi treffer godt på dine ønsker og preferanser.

I første "update" presenterer vi AMD Motorsykler (Oslo) sine modeller fra Triumph og KTM. Så er det bare å ta kontakt dersom du har synspunkter eller spørsmål, kontaktnummeret står oppført på denne nettsiden.

KTM 790 Duke - The scalpel - må bare oppleves

KTM 790 Duke ble annonsert i 2017 og kom i salg denne sesongen. KTM omtaler den som "the scalpel" og annonserer heftige, sportslige og presise kjøreegenskaper. Det kan vi virkelig skrive under på. Med 105 hk og 90 Nm, quickshifter og blipper er den noe av det kjappeste og festligste vi har kjørt. Sykkelen utmerker seg med sine stive og utrolig presise kjøreegenskaper som trives i lave som høye hastigheter. Dette pirrer sportslige førere.

Sykkelen har en fantastisk god og sportslig kjørestilling og har allerede fått tivolistatus i motorsykkelverdenen. Aldri et kjedelig øyeblikk!

KTM kjempen 1290 Adventure vil være tilgjengelig

Markedets kraftigste adventuresykkel KTM 1290 Adventure vil også ære tilgjengelig for prøvekjøring. Dette er kanskje markedets kraftigste touring maskin på 160 hk og 140 Nm, nok til å løfte hatten av de aller fleste!

1290 Adventure er en snill kjempe som er uventet lett å håndtere i by som på svingete landeveier men har krefter nok til å skremme vannet av R-gutta dersom de ypper seg. Dette vil du ikke ha på bakhjulet! Med sitt 19 tommer store forhjul spiser den alt underlag effektivt men er samtidig lett og sportslig å håndtere. Svært høy komfort, anvendelig i hverdagen og på lange turer. Den lever opp til sitt navn og er en sann opplevelse.

Triumph Street Triple RS - Engelsk frekkhet og arroganse

Triumph Street Triple RS er en videreutvikling av Street Triple R og på mange måter perfeksjonisten i nakensegmentet. Den nye utgaven RS leverer 123 hk og 77 Nm og er spekket med elektronikk og helt enestående komponenter av høy kvalitet. Her får du tilgang til de sagnomsuste Brembo M50 bremsene, justerbare Showa dempere og en elektronikkpakke som tar deg inn i luftfartens viderverdigheter. En frekk "head twister" som vi omtaler som svinnegenes herre!

Triumph Bonneville Bobber 1200

Retro og cafe segmentet har vokst raskt de senere årene og Triumph har derfor utviklet den lille Bobber familien som i dag består av Bobber 1200 og Bobber Black som har justerte designkriterier ift Bobber 1200. Denne sykkelen har blitt veldig populær i alle nordiske land og av svært gode grunner. Maskinen er aldeles nydelig og kjøre, har en svært effektsterk maskin som lager de deiligste lyder, selv med orginalanlegget. Bobber byr på en herlig sittestilling og har et 19 tommer stort forhjul som gir en enestående flyt i kjøringen. Bobber 1200 er dritkul å se på, definitivt en "head twiter" og leveres i kul matt eller blank lakk. En designperle og image designer.

Den nye Triumph Tiger 800 XCA - overraskelsen

Triumph Tiger 800 XCA har gjennomgått ca 200 oppgraderinger og fremstår i dag som ganske annerledes og aktuell for alle som er på jakt etter den perfekte hybriden. Oppgradert elektronikk, nytt TFT instrument, 6 kjøremodus som gir en kvikkere gassrespons og et heftig ytelsesregister kombineres med enestående og sportslige kjøreegenskaper. Forhjulet på 21 tommer legger premissene for arbeidet på vei og i terreng og alt fungerer fantastisk godt. Maskinen er lett og håndterlig og elsker å svinge. Ytelseskarakteristikken tar oss inn i verdenen til søskenbarnet Street Triple RS som ikke er noen hvem som helst.

Sjarmøren Triumph Bonneville T120

Klassikeren Triumph Bonneville T 120 har ikonstatus og representerer på mange måter det beste fra britisk motorsykkelhistorie. T 120 motoren har en fantastisk og myk gange, et lydbildet og design som bygger image som svært mange ønsker å bli identifisert med. Dette er alikevell en moderne motorsykkel som til tross for sin enkelhet har vanvittige krefter og ellers byr på en sublim komfort. Bonneville T120 er til tross for sin retro-look sportslig og byr på flott kjøreopplevelser. Vi kommer publiserer testen i løpet av denne uken.

Vi vil som sagt presentere alle syklene som vil være tilgjengelig i ukene som kommer og ønsker alle velkommen til prøvekjøring, miniforedreg og paneldebatt hvor vi får høre hva bransjen vet om fremtiden.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: