Straand Treffet 2018 - Vi holder sesong-boost for MC førere med forhandlere og viktige MC aktører på

https://straand.no

Straand Treffet 2018 - i hjertet av Telemark finner du landets beste MC hotell - Strand Hotel

Vi skal prøvekjøre mange merker og modeller

Vi skal holde spennende miniforedrag

Det vil bli mulig å gjøre en god handel på demosykler

Du vil får tilgang til bransjens fagfolk og entusiaster

Du vil få et hyggelig opphold ved Straand Hotel i Telemark og en flott kjøretur

Straand Hotel, som har som målsetning å bli Norges beste tur hotell for MC-interesserte og inviterer sammen med Bikerdudes.no alle MC entusiaster til en spennende årsavslutning i Telemark fra fredag 21. til søndag 23. september.

Sammen med forhandlere, importører og viktige MC aktører inviterer vi til spennende miniforedrag og en hel dag med prøvekjøringav spennende og anerkjente modeller. Vi vil ha en utstilling som vi kan se på, ta på og få mer informasjon om. Vi vil bruke anledningen til å oppsummere sesongen og se inn i 2019, noen av nyhetene forventes å være klare til treffet og de viktigste aktørene og pådriverne i bransjen vil være tilstede.

Først til mølla prinsippet

Straand Hotel ligger perfekt til om du kjører sykkel fra Vestlandet, Sørlandet, Østlandet, Midt-Norge eller innlandet. Nærmeste flyplass er Torp om du skal fly inn fra Nord-Norge eller utlandet. For booking ring Straand Hotel, booking referanse «Straand treffet», på telefon 35 06 90 00.

Kommer du fra Danmark eller Sverige er det også en flott tur til Vrådal. Fra Danmark har Color Line båtanløp til Kristiansand i Sør og Larvik i Vestfold. Fjord Line har båtanløp i Langesund i Telemark.Både Color Line og Fjord Line har båtanløp fra Strømstad i Sverige til Sandefjord i Vestfold. Begge rederiene tar godt vare på syklene under overfarten.

Utnytt siste MC-tur helg til spennende kjøring og faglig påfyll

På fredag kl. 19.00 ønskes alle velkommen av fylkesordfører Sven Tore Løkslid i Telemark, Straand-familien og arrangørene. Det vil bli avholdt et miniforedrag om "tuning" for hverdagsmotorsykkelisten i regi av Klev Tuning, lørdag ettermiddag blir det paneldebatt med bransjen og miniforedrag om trafikksikkerhetsdagen og den årlige kjøredagen på Rudskogen i regi av MC Forum - Telemark. Vi kombinerer det med god drikke, en god kopp kaffe og påfølgende middag.

Tilpasninger til utslippskrav fører som regel til at syklene enten går med for fet eller mager blanding av luft og bensin. Dette skjer som oftest gjennom hele turtallsregisteret. Blandingen blir i perioder for fet, i andre perioder for mager. Resultatet blir gjerne hakkete eller rykkete gange og redusert effekt, mest merkbart i første og andre gir. Espen Klev (Klev Tuning) vil forklare oss hvordan dette enkelt kan fjernes til fordel for både fører og sykkel. Bikerdudes har gjort dette med flere av sine sykler og maskinen blir ofte ikke til å kjenne igjen.

Prøvekjøring

Hele lørdag blir det prøvekjøring, på fantastiske veier med mye svinger i Vest-Telemark, vil NMCU presentere trender, utviklingstrekk og salgstall fra 2018. Det vil også bli en paneldebatt med forhandlere og importører for å høre litt om hva som kommer i 2019. Vi avslutter med bespisning og sosialt samvær.

Noen av merkene som vil være tilstede er: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, MV Augusta, Suzuki, Triumph og Yamaha. Vi vil komme tilbake med mere detaljert informasjon om hvilke etter hvert.

Vi lar sansene få spillerom - Se, ta og føle på!

Etter kjøring lørdag vil samtlige sykler bli utstilt i Vrådalssalen hvor de kan tas i øyensyn søndag formiddag før avreise. – Vi gleder oss til å være verter for dette første arrangementet med fokus på sesongoppsummering og 2019 sesong med nye modeller, sier Sigmund Straand som er adm. direktør på Straand Hotel. Han er 5. generasjon Straand og familien har drevet hotellet siden 1864.

Flotte naturopplevelser

Vi vet det er flotte veier, men naturen i Telemark er også flott. Det vet vi alle som har kjørt MC i området. Har du sett den flotte naturen fra vannet? I løpet av helgen vil det bli mulighet for en flott båttur med M/S Fram (bygget i 1909) gjennom slusene på Nisser.

For booking av hotellrom med NMCU rabatt!

Straand Hotel tilbyr gode priser for helgen og den enkelte bestiller selv via hotellets hjemmeside eller på telefon 35 06 90 00. Oppgi «Straand treffet» ved bestilling. MC gjester får 15% NMCU rabatt. Enkeltrom kr. 1.280 pr. døgn inkludert frokost og middag. Dobbeltrom kr. 1.845,- inkludert frokost og middag.

Leie av hytter Er dere flere som reiser sammen kan man også leie hytte eller leilighet via Vrådal Booking. Se www.vradalbooking.no

Booking

Vi oppfordrer alle til å bestille så tidlig som mulig og vær vennlig å oppgi at du kommer for å delta på Straand Treffet 2018.

Vi vil publisere mer informasjon om arrangementet gjennom hele august på sosiale medier og www.bikerdudes.no

Tips om kjøreruter til Straand Hotel i Vrådal finner du her:www.straand.no– nederst på nettsiden, veibeskrivelse hvor du kan se kjøreruter til Vrådal.

Vel møtt!

Har du spørsmål eller initiativ kan du ta kontakt med Bikerdudes.no, telefonnummeret står på hjemmesiden.

Arrangementskomiteen

For mer informasjon:

www.bikerdudes.no

www.straand.no

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: