Bobber dager hos AMD Motorsykler

http://www.amdmotorsykler.com

Den urbane tøffingen har blitt en kjempesuksess i Norge, Sverige og Danmark. Nå kan du gjøre en kjempehhndel på 2017 og 2018 modeller hos AMD Motorsykler i Oslo.

Triumph Bonneville Bobber 1200 er en fantastisk kjøremaskin og kanskje noe av det mest behagelige kjøretøyet som finnes på to hjul. Sittestillingen er helt fantastisk og motoren på 1200 cc leverer 76 hk og fascinerende 106 Nm. Orginalanlegget leverer en himmelsk lyd som du umiddelbart blir fascinert av.

Bobberen har en akselavstand på 1510 mm og en totallengde på 2235 mm. Totalvekten ferdig tanket er på fine 237 kg og tanken rommer 9,5 liter.

Triumph Bonneville Bobber 1200 leveres i burgunder, matt grønn og sort. Alle nydelige og spesielle farger.

Bobber har svørt gode kjøreegenskaper, det 19 tommer store forhjulet byr på stabilitet og spiser dårlig underlag. Bobberen er fantastisk retningsstabil og veldig morsom å kjøre.

Sittekomforten er god og kopp-setet kan justeres forover og bakover med et enkelt grep.

Bobber Black er en spesialutgave som kom i 2018. Dette utgaven tilbyr et fetere forhjul og doble skiver og bremser fra Brembo.Framdekket på denne utgaven er 17 tommer.

Sykkel og motor byr på en enestående kvalitetsfølelse og leverer en enorm kraft i hele registeret. Modellen har fiffige detaljer som blant annet muligheten til å legge eller reise instrumentet med et enkelt håndgrep.

Modellen oser testosteron og er en soleklar "head twister". Dette dreier seg om genuin kjøreglede og urbane cruising kapasiteter. Bobber må prøves og oppleves for å forstå hvor mye den har å by på.

Du kan nå få:

2018 Bobber Black til 198 000.-

2018 Bobber til 186 000,-

2017 Bobber til 169 900,.

Ta turen til AMD Motorsykler ved Carl Berners Plass og unn deg en kjøretur med den kuleste maskinen i gata. Ta deg god til og opplev sykkelens kapasiteter.

Det er verdt det.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: