Jonathan Lykkeś seiersparade i helgens NM runde

Jonathan mestret varmen på Rudskogen i helgen og sikret 3 seire i NM klassen for superstock 600. Jonathan viser superkrefter og gir konkurrentene Stinius Viking Ødegård og resten av feltet tøff konkurranse i varmen. Disse to gutta var i en særklasse i dag og lå en drøy langside foran 3 plassen og resten av gruppen. Helt enestående kjøring som det ikke var mye å sette fingeren på.

Jonathan og Stinius lå og kjempet utrolig jevnt på 1,29 runder og presset seg ned i 1,28 runder på 5 NM runde søndag. Fantastisk kjøring av begge gutta og imponerende at Jonathan klarer å kjøre så jevnt.

Jonathan lærer av de beste

Talentet har det beste av de beste rundt seg og følges opp av Dag Steinar Sundby, Arne Sandum og Thomas Sigvartsen. Disse gutta er blant kunnskapseliten i Norsk roadracing og har definitivt vært viktige brikker i utviklingen av Jonathan som pilot. Arne Sandum skryter av Jonathan som beskrives som hardtarbeidende, strukturert og lærevillig, og så gjør han faktisk som vi sier tilføyer Arne Sandum og ler.

Alt tyder på at det systematiske og harde arbeidet dette teamet nedlegger er i ferd med å gi resultater.

En av hovedoppgavene for Jonathan er å kjøre jevnt, ikke ha større avvik enn 3 sekunder pr runde. Det klarte han virkelig i dag og til tross for at den 4 NM rundet startet med et "tilbud" som virkelig kunne gått galt. Men Jonathan tok seg inn og fant roen og oppgavene sine raskt igjen. Det ga resultater.

Vi gratulerer gutta med fremragende kjøring og strålende underholdning, bravo.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: