Straand hotel i Telemark - motorsykkelistenes indrefilet

Straand Hotel satser på å bli Norges MC-tur hotel

Straand Hotel som ble etablert i 1864 i Vrådal i Telemark har tatt mål av seg å bli Norges MC-tur hotel. Landets flotteste svinger og veier med forholdsvis lite trafikk er blant fristelsene for oss MC-entusiaster.

Nylig gjennomførte hotellet sin andre MC workshop hvor de samlet 15 deltakere fra noen av landets største MC klubber og andre MC entusiaster til idedugnad i Vrådal. Målet er å få gode ideer til hvordan hotellet kan utvikle sitt tilbud til oss motorsyklister.

For å skape et godt tilbud må vi lytte til dere i målgruppen sier adm. direktør Sigmund Straand til Bikerdudes.com. Han representer 5. generasjon drivere av hotellet i Vrådal. Vi vil fremover sakte og sikkert skreddersy vårt opplegg slik at motorsyklister vil føle seg litt ekstra velkommen her på Straand Hotel. Vi kan by på både asfaltveier og grusveier i våre nære omgivelser.

Velkommen til oss og husk å si ifra at du kjører MC-når du bestiller rom. Da vet vi at vi kan glede oss til at du kommer.

Vrådal ligger nydelig til ved den store innsjøen Nisser. En flott start på en mc-dag etter frokost er for eksempel å kjøre 25 minutter til Fjoneferga. Det er en betjent motordrevet kabelferge som krysser et 500 meter bredt sund i Nisser mellom Fjone og Sundsodden. Helt eventyrlig vakkert. Derifra kjører man 30 minutter og er i Treungen. Her er det en time å kjøre ned til vakre Kragerø og kystveien sørover eller inn mot Oslo, 50 minutter til Evje eller 90 minutter til Dalen for å ta noen eksempler, sier Sigmund Straand.

Fra Straand Hotel er det mange flotte ruter å velge blant for å kjøre rundt i Øvre Telemark, Vest-Telemark og Øst-Telemark. Å kjøre innom Aust-Agder er også å anbefale. Helt fantastiske veier. Rett før ankomst til Straand Hotel vil du nesten fra alle retninger ha mulighet til å få med deg de legendariske Kvitseidsvingene. Videre er det bare en kort time å kjøre til Dalen, hvor du bør ta en god kopp kaffe eller lunsj på det vakre Dalen Hotel. Her er det tre veier inn til dalen. To med bratte heng og flotte svinger.

Kjøreruter ligger lett tilgjengelig i Google maps for å finne frem til Straand hotel i Vrådal fra en rekke steder i Norge: Se nederst på nettsiden https://straand.no/

For mer informasjon:

https://straand.no/

https://straand.no/2018/03/17/mc-pakker/

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore #mcturer

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: