Demo dager og lykke hos Monsterbike i Drammen


Så er demo-dagene hos Monsterbike i full gang. Importerene til Kawasaki, Aprilia, Honda og Suzuki er på plass og det er full trøkk i Kobbervikdalen uten for drammen.

Det er hektisk aktivitet både i og utenfor butikken og prøvemodellene ruller hele tiden inn og ut av området med svært fornøyde førere. Dette er et sikkert vårtegn og her finnes det ikke et eneste surt fjes, bare smil og glede.

Her møter vi alle typer MC entusiaster, nye som gamle, korte som lange og alle med en felles og tydeligvis glødende interesse for MC. Den kanskje mest imponerende entusiasten vi møtte var nok Anne Tveiten fra Lier som er nesten helt blind. Anne kjører

K 1600 GT Med sin kjøre Harald Enevoldsen og hvor imponerende er ikke det!

Anne elsker å kjøre motorsykkel med Harald og disse to har en imponerende merittliste å vise til. Anne har vært på sykkellandslaget, syklet og vunnet Birken sammen med Harald på tandemsykkel. Det har syklet i Alpene og blant annet kjørt mange av passene som kjøres under Tour de´ France. Anne tilføyer at mye erfaring på sykkel er noe av årsaken til at hun også liker å kjøre Motorsykkel.

I dag stod prøvekjøring av Honda Goldwing på agendaen, og begge var veldig imponert etter prøveturen. Det blir definitivt en slik, når vi har vunnet i tipping tilføyer Harald med et smil.

Anne og Harald imponerer oss med sin holdning til å bokstavelig talt erobre nye høyder. Anne forteller oss at MC kjøring gir mange og flotte opplevelser for de begge. I og med at Anne ikke ser, kommuniserer Harald hva han ser og men Anne nyter lukten av vår, fukt, skog, vann og temperaturforskjeller. Den beskrivelsen kan vel alle MC entusiaster kjenne seg igjen i.

Til sommeren går turen tilbake til Alpene på motorsykkelen og det gleder de seg veldig til. Anne fortelle hvordan hun bruker det hun kaller "lyd-fyr" til å lese terreng og høydeforskjeller når hus står på toppen av de høyeste toppene. Anne forklarer at hun kan "lese" terrenget ved å lytte til gasspådrag og gearing i svingene fra bunnen av dalen og oppover. PÅ vei opp har hun selv kjent svingene i kroppen og da sitter hun igjen med et godt bilde av hvordan dette ser ut, og hun digger det.

Anne tilføyer at hun synes det var litt skummelt til å begynne med da de startet, litt skrekkblandet fryd som etter hvert bare ble til fryd. Det må vel kunne sies å være ekte MC glede, eller hva.......... Vi i Bikerdudes er i hvertfall imponert over det vi betegner som ektefølt kjøreglede, vi tar hatten av for Anne og Harald.

Her finner du mange spennende nyheter og du får til og med prøvekjøre det du måtte behage.

Kawasaki H2 SX er en av de store nyhetene blant ca 40 andre modeller av merkene Honda, Suzuki og Aprilia.

Kristian Østby fra Kawasaki reiser rundt med et vogntog fult av godsaker og det har han gjort hvert år siden 2011. Han skal bruke resten av april og mai på å reise landet rundt for å møte MC entusiaster i kjøpsmodus.

Kristian forteller at han stort sett treffer et kjent publikum eller gjengangere hvert år. Men det har de senere åra vært gledelig å registrere at de unge under 25 nå også begynner å dukke opp, det er viktig med rekruttering tilføyer han.

Kristian forteller at Kawasaki allerede i oktober vil komme med en A1 (125cc) som skal lokke flere unge til Kawasaki familien.

Kristian Østby forteller at de har solgt svært mye sykkel i år og at de allerede har gått tomme for flere modeller.

Kawasaki 900 RS ble veldig populær og kan pr nå tidligst leveres i august. Den helt nye H2 SX modellen vil ikke kunne leveres før i oktober.

Besøkstallene og interessen for demodagene hos Monsterbike har vært enorm, og køen for prøvekjøring har hele tiden vært velfylt selv om det går ganske raskt å signere seg inn.

Det var tydeligvis verdt å stå litt i kø for å komme til godsakene =0)

Aprilia stiller med toppmodellene sine som alle er populære. Så langt har ca 500 førere vært ute å kjørt og man forventer at man kommer til å passere 1000 med god maskin.

Alle merkene stiller med de siste nyhetene og du vil ellers finne mange gode tilbud på kjøreutstyr, dekk og andre spennende ting.

Alf Årdal prøvekjørte Honda Fireblade SP2 og var veldig fornøyd med kvaliteten på sykkelen.

Han kjører Yamaha R1 selv men sier at han er imponert over kvaliteten og distribusjonen av kraft på Firebladeń. Den virker veldig godt sammenskrudd sier Alf.

Kompisene Andreas og Bernhard er enig i vurderingen og for Bernhard sin del står nok Firebladeń øverst på lista. Dette er godt håndverk legger de til.

Suzuki stiller med topprekken og nyhetene sine, Magnus Medalen forteller at demo dagene hos Monsterbike er det eneste stedet i løpet av året hvor alle importørene er samlet på et sted. Da har du all morroa på en plass tilføyer han.

Her kan alle kose seg og kjøre akkurat hva man vil, ca 40 maskiner er tilgjengelig.

Dette er en viktig arena for merkevarebygging sier Kristian Østby som forteller at importørene prioriterer demo dager fremfor MC messe. Her får vi mye bedre kontakt og oppmerksomhet fra kundene våre forteller han med et smil.

Har du gamle og slitte dekk benytter du anledningen til å gjøre en god handel denne helgen. Det er mye å spare og mye sikrere.

Torgeir Jahren og teamet hans ønsker alle herlig velkommen til noen herlige dager med en fantastisk værmelding. Hele sirkuset er holdes åpent til lørdag kl 18.

Suzuki stiller med topprekken sin som har vært flittig besøkt så langt. GSX og V Strøm serien er begge populære sykler som tydeligvis står høyt på ønskelisten til mange.

Honda stiller med mange nyheter som for eksempel Africa Twin Adventure Sport som nesten ikke har stått i ro under demo dagene. Bikerdudes.no kommer med egen test av denne.

Veldig morsom å se at så mange MC interesserte finner veien til et slikt arrangement. Motorsykler fenger mange og forskjellige mennesker, det er det ingen tvil om. Og at interessen er voksende er det heller ingen tvil om.

Takk til Torgeir Jahren og teamet hans for at de skaper så mye interesse og kjøreglede. Også på sin plass med en takk til importørene som gjør dette mulig. Veldig bra arrangement.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: