Bikerdudes ønsker riktig god "hjul"

Vi har spennende planer for 2018

Det har skjedd mye spennende på motorsykkelfronten i 2017 og vi har i disse dager hatt gleden av å motta mortorsykkelkatalogene fra både MC Avisa og Bike. Vi antar at mange da har sikret julelektyren og grunnlaget for planlegging av 2018 sesongen som kommer med mange spennende nyheter.

Vi håper at alle BikerDudes har hatt fine kjøreopplevelser i året som gikk og at vi får enda flere i året som kommer. Det er ekstra gledelig at ulykkestallene peker nedover og at vi mistet færre Bikere i året som gikk.

Hva er planen for 2018

Vi starter året med å se nærmere på noen spennende Triumph modeller som treffer hvermansen rett i hjertet.

Sikkerhet og vedlikehold

Vi vil gjennom vinteren fokusere på vedlikeholdsråd og sikkerhet i samarbeid med Veidirektoratet og Politiet slik at vi er klare til nye sesong i mars/april.

Sesongstart dreier seg om Honda, Kavazaki og Aprilia fra Monsterbike i Drammen

I april og mai vil vi teste de nye og viktigste modellene fra Honda, Kawasaki og Aprilia med Monsterbike i Drammen. Dette gleder vi oss veldig til for her kommer det mange spennende nyheter.

Vi skal blant annet teste:

- Honda Goldwing

- Honda CB 1000 R

- Kawasaki H2 SX

- Kawasaki Z 900 RS

- Kawasaki Ninja 400 - Aprilia Dorsodoro 900

- Suzuki V Strom 650

- Suzuki GSX S 1000 F

I vårsesjonen skal vi teste Yamaha med Asker MC

Helge Spjeldnes ser betenkt ut og lurer på om dette kunne være noe for en NM runde!

Yamaha slipper ikke så mye nytt i år men noen nyheter kommer. Yamaha har en bred og spennende portefølje som omfatter alt fra konkurransedyktige lettmotorsykler, mellomklasse, gatesykler, racing sykler, sports tourere , cafe racere og de virkelig store touringsyklene. Vi får selvfølgelig ikke testet alle men lover at se på de som anses å være viktigst for det norske markedet.

MV Agusta med Snellingen og Erling Sande

MV Agusta - the Italian way.

I juni vil vi se nærmere på MV Agusta sammen med Snellingen og Erling Sande. Dette er et morsomt og spennende segment for førere som ønsker "passion" og noe med særpreg, noe som ikke alle har. Veldig spennende sykler som byr på en enorm kjøreglede og fun-factor.

Vi benytter anledningen til å gratuler Jørn Snellingen som nylig ble tildelt prisen som årets forhandler av importør Erling Sande.

Hva bringer sensommeren?

Programmet for sensommeren er ennå ikke klart men BMW står helt klart på listen og omfatter en stor portefølje og flere segmenter. Dette kommer vi tilbake til da vi ennå ikke har avtaler på plass for denne perioden.

Lesernes ønske

Hva ønsker du å lese om?

Vi er opptatt av å nå leserne våre og vil derfor svært gjerne høre om dere har spesielle testønsker. Det kan være nye som eldre modeller og du kan rett og slett sende en text til 92 35 96 61 med en liten begrunnelse for hvorfor du ønsker at vi skal se nærmere på denne sykkelen.

Vi ønsker alle an riktig god jul og et veldig spennende nytt MC år.

Ole-Andreas Isdahl

Redaktør

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore #Honda #kawasaki #goldwing #aprilia #Suzuki #CB1000r

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: