Kjøpe ny motorsykkel til våren?

Hvordan finner jeg den riktige for meg?

Det kan være vanskelig å gjøre det riktige valget - vi kan hjelpe deg gjennom prosessen.

Selv erfarne førere sliter med å finne riktig motorsykkel så dette er ikke enkelt. Valget av en motorsykkel er imidlertid veldig viktig fordi:

1. Den for mange definerer image

2. Det er en relativt stor investering du skal leve lenge med og det kan bli dyrt å bomme

3. Du skal finne en sykkel og forhandler som passer deg og gir deg maksimal glede

4. Du vil ha minst mulig trøbbel

5. Du må vite hva som faktisk er tilgjengelig for deg der ute og som kan passe dine behov

BikerDudes har svært mye erfaring

BikerDudes har svært mye brukererfaring, kjenner farhandlernettverket og markedet godt. Vi har også utviklet en enkel analyse som vil produsere din behovsprofil og vil kunne fortelle oss noe om hva som er viktig for deg og dine behov. Dette er det viktig å vite noe om før man prøver og til slutt gjør et valg. En morsom prosess.

Hva styrer valgene våre

Erfaring og teori viser at vi i stor grad lar følelser styre valgene våre, etterpå bruker vi hjernen til å rasjonalisere rundt hvorfor vi valgte som vi gjorde og ikke minst hvorfor dette var riktig. Men når vi kjører motorsykkel blir ikke dette helt riktig, og hvorfor det?

Jo, etter valget møter vi livet med valget, valget av den motorsykkelen vi faktisk skal leve og kose oss med. Det valget som skal produsere glede når du sitter oppå sykkelen og ikke når andre snakker om den!

Bommer vi her kan utfallene bli så uendelig mange!

- Vi kan bomme på produksjonen av kjøreglede og kjøreegenskaper

- Vi kan bomme på bruksområdet og brukervennlighet

- Vi kan bomme på størrelse

- Vi kan bomme på image

- Vi kan bomme på motorkraft og kjøreegenskapet

- Vi kan bomme på vedlikeholdsvennlighet og drift av motorsykkelen

- Vi kan rett og slett bomme på gleden en motorsykkel skal skape for deg

Dessverre styres ofte valgene våre av hva andre synes og ofte ikke hva som er bra for deg og dine behov. Går du til en forhandler får du alltid gode råd, men de vil naturlig nok være farget av ønsket om å promotere egne produkter - ikke det store bildet og det som er objektivt best for deg, det er helt naturlig.

Hva skjer dersom jeg velger feil sykkel?

Her er også utfallsrommene mange men vi er opptatt av er at det ikke skal ramme GLEDEN ved det å kjøre motorsykkel. Vi kjenner eksempler hvor føreren rett og slett er "redd" motorsykkelen sin og vi kjenner eksempler hvor man rett og slett ikke bruker den fordi man har valgt galt konsept og bruksområde, og vi kjenner eksempler hvor sykkelen ikke produserer den forventede gleden eller opplevelsen man gjerne forventet. Forventningsavklaring er viktig og ofte har man rett og slett ikke vært bevist egne forventninger! Da blir det ihvertfall galt.

Vi kjenner også eksempler hvor man blir skuffet over teknologien, igjen fordi man ikke viste eller forsto hva sykkelen ville og faktisk kunne levere . Man viste rett og slett ikke hva som var viktig for en selv og hvilke preferanser og forventninger man faktisk hadde!

Da blir det galt, man blir skuffet og det kan bli kostbart å bytte igjen. Det vi er mest redd for er at gale valg skal treffe gleden ved å kjøre motorsykkel.

Vårt motiv er å maksimere din glede

Vi elsker motorsykler og forfordeler ikke merker eller forhandlere. I dag er heldigvis de fleste forhandlere profesjonelle og dyktige så her løper du ikke noen høy risiko. Men det kan som du sikkert forstår være vanskelig å finne ut av hva som er riktig for deg, og er du der så ta for all del kontakt.

Dette gjelder ikke bare nye og uerfarne førere, vi har også mye å bidra med til dere som har erfaring og kanskje ønsker en diskusjonspartner.

Redaktøren er alltid tilgjengelig for en hyggelig motorsykkelprat og vi legger veldig gjerne tilrette for at du skal finne maskinen som er riktig for deg og som maksimerer din kjøreglede.

Lykke til med valget.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore #kjøpenysykkel #kjøpenymotorsykkel #nymc

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: