I vinter ser vi nærmere på KTM og Triumph


BikerDudes har i høst testet hele KTM serien og vil gjennom vintermånedene presentere tester av gate og touringsegmentet. Fra 125 og opp til de største 1290ene. Som dere sikkert forstår har vi hatt en skikkelig morsom høst og vi gleder oss til å formidle mye godt stoff.

Oldtimeren - Geir Arnestad

AMD Motorsykler eies og drives av Geir Arnestad som er en av bransjens "oldtimere". Geir har mange tiår med erfaring og kjenner bransje og marked svært godt. Geir har vært med på bransjens teknologiske reise og sitter derfor på svært mye kunnskap og erfaring som det så absolutt er verdt å lytte til.

AMD har godt utviklede ettermarkedstjenester og svært erfarne mekanikere.

AMD en en av de største forhandlerne på østlandet og selger i dag KTM og Triumph i tillegg til et stort antall brukte sykler. For oss entusiaster er dette et møtested hvor du kan forbedere fremtidige prosjekter og møte likesinnede - midt i en godteributikk. AMD har også et svært godt utvalg av hjelmer, kjørebekleding, sko, hansker, ekstrautstyr og sikkerhetsutstyr. Veldig mye morsomme greier for BikerDudes.

KTM serien

BikerDudes har i høst kjørt hele KTM Duke og Adventure serien og vil gjennom vinteren publisere disse testene. Her er det mye godt stoff som helt sikkert vil glede mange motorsykkel interesserte.

Vi vil litt senere i vinter publisere testene av Triumph.

AMD Motorsykler har et fantastisk godt utvalg av nye og brukte motorsykler og vi anbefaler alle å bruke vinteren godt for å planlegge neste sesong.

AMD har et svært godt utvalg av av kjøreutstyr og ekstrautstyr til din motorsykkel.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore #forhandler #ktm #triumph #brukt #utstyr #mc

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: