Luksus touring til Steigen

Nå er det tid for å planlegge neste års touring opplevelser, vi foreslår Steigen og Villa Haugen på Grøtøy. Denne turen vil du ikke glemme.

Enestående opplevelse langs Helgelandskysten

Turen langs kystriksveien starter i Namsos (RV 769, 770 og 771) og følger store deler av Helgelandskysten opp til Saltstraumen. Deretter går ferden innover i landet via Fauske og videre nordover til Steigen (RV 17 og 813). Turen er en helt enestående opplevelse. Den er morsom å kjøre og man bør beregne god tid for å få med seg den vakre naturen og de unike sanseinntrykkene som strekningen byr på. Man kan kontakte BikerDudes for å få råd om ruter og dagsetapper, det er bare å ringe.

Det mange ferger på vei opp kysten hvilket betyr hyppige pauser og mange hyggelige møter med andre bikere eller veifarende. Litt avhengig av hvor man kommer ifra foreslår vi at man starter kystreisen fra Namsos og beregner en overnatting på vei opp til Steigen og Grøtøy - et av Nordlands mest innflytelsesrike handelssteder. Men før man kommer til målet parkerer man på Norskott, et lite og veldig hyggelig handelssted.

Vell fremme i Steigen og Nordskot hentes man av hotelleier John Magne Birkeland som frakter gjestene i båt over til Grøtøy. På veien over passerer vi Manshausen og Naustholmen . Børge Ousland og Randi Skaug sine opplevelsessteder.

John Magne er hotelleier, pikkolo, servitør, vektmester, turguide, reparatør og håndverker. Unni heter den egentlige sjefen.

Vel ute på Grøtøy vil man oppleve herskapelig luksus i det herskapelige hotellet som drives av John magne og Unni.

Omgivelsene er helt fantastiske og har en helt spesiell egenart som tar deg tilbake til kystkulturens storhetstid, vel vært å oppleve.

Vel ute på Grøtøy vil man oppleve luksus i det herskapelige hotellet som drives av Unni og John Magne. Du kan virkelig hvile ut etter kjøreturen nordover i svært luksuriøse omgivelser med havutsikt fra alle rommene.

Matopplevelsene er helt spesielle

Villa Haugen er et high-end hotell som tilbyr helt spesielle opplevelser og matopplevelsene er en del av dette. Fokus på gourmet og haute cuisibe - så man drar ikke hit for å spise fish and ships. Her tilbys mat i stjerneklasse både inne og ute og den tilberedes av svært kapable kokker.

Smaksopplevelsene i kombinasjon med de visuelle inntrykkene er rett og slett uslåelige og du vil aldri glemme dette, aldri!!!

Og alt smaker bare så mye mye bedre her ute.

Alt satt inn i en ramme som ikke kan gjenskapes noe annet sted, det må bare oppleves og nytes.

Aktiviteter og naturopplevelser

Steigen by på opplevelser du ikke finner noe annet sted, til det er naturen alt for spesiell og storslått. Sanseinntrykkene er mange og voldsomme og må bare nytes. Villa Haugen er et av få steder hvor du faktisk kan se hele Lofotveggen - fra Vesterålen i nord og helt ut til Værøy og Røst. Et majestetisk inntrykk - rett og slett.

Besøkende kan benytte stedets kajakker, sauna og badestamp eller dra på havørnsafari eller delta i andre arktiske aktiviteter.

Unni og John Magne tilbyr også havsafari med båt og for oss som ikke har tilknytning til dette stedet eller Nord Norge blir opplevelsen helt spesiell.

Lysforholdene er helt spesielle og byr på utenomjordiske opplevelser.

Vår anbefaling

En MC tur til Villa Haugen har så mange mange fasetter og vil utvilsom bli et av dine høydepunkter i livet. Husk at du oppsøker luksus og særegne opplevelser og det koster. Men - de aller fleste bør unne seg et par dager i en helt ny verden, det skaper unike minner og gir energi.

En slik tur må planlegges nøye for å unngå kjedelige riksveier og rette strekninger, men vi kan bistå deg i veivalget og deler gjerne vår erfaring. Kjøreopplevelsen er rett og slett fantastisk. Vi anbefaler å bruke en uke på turen dersom du kjører fra det sentrale Østland eller Vestlandet. Det er det verdt.

Ring oss gjerne skal skal vi med glede dele våre erfaringer.

God tur.

#sportstourer #turismo #motorsykkel #kjøpsanbefalt #toppscore

Om Biker Dudes

Biker Dudes har etablert denne siden for å dele glede, kunnskap og erfaring med alle som er glad i motorsykler.

  • Black Facebook Icon
Recent Posts: