For any general inquiries, please fill in the following contact form:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
Bestille test

Hva gjør BikerDudes

 

BikerDudes skriver redaksjonelt stoff om motorsykler og motorsykkelkjøring. Vi gjennomfører tester iht et definert program og skriver gjerne om alt som omfatter bruk, vedlikehold og kjøring. Målgruppen vår er intet mindre enn alle hverdagsmotorsyklister.

 

 

Hva gjør vi IKKE

 

BikerDudes sammenligner ikke motorsykler. Når vi skriver om et objekt så gjør vi det for å komme med innspill og råd til deg som bruker, du må selv konkludere og gjøre valg.

 

 

På hvilket grunnlag gjør vi dette?

 

Redaktør og backoffice (teknisk) har mange års erfaring og har gjennom flere 10 år kjørt hundrevis av motorsykler. Vi har racing erfaring og er selv hverdagsmotorsyklister. Viktigst av alt, vi elsker motorsykler og har som målsetning å dele kunnskap og erfaring for å bidra til rekruttering og kjøreglede.

 

 

Hvem kan bestille tester eller redaksjonell omtale?

 

Alle kan bestille tester eller redaksjonell omtale hos BikerDudes, importører, forhandlere eller privatpersoner. Vi tester og skriver om nye som gamle motorsykler og vi gjør det med engasjement.

 

Vi skriver svært gjerne også om forhold som angår sikkerhet, teknologi eller andre forhold som er av betydning for hverdagsmotorsykkelisten.

 

 

Hvordan går jeg frem?

 

Du ringer rett og slett bare til redaktøren som heter Ole-Andreas Isdahl og nås på 92 35 96 61. Alternativt sender du en tekstmelding eller en e-post til Ole.Andreas.Isdahl@gmail.com.

 

 

Promotering og reklame

 

BikerDudes kan promotere eller reklamere for dine tjenester eller produkter på siden sin. Vi opererer med fordelaktige priser og når mange. Igjen, bare ta kontakt for promotering av dine produkter.